Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Barukčić, Irena"'
Autor:
Gracin, Leo, Jambrak, Anet Režek, Juretić, Hrvoje, Dobrović, Slaven, Barukčić, Irena, Grozdanović, Martin, Smoljanić, Goran
Publikováno v:
In Applied Acoustics February 2016 103 Part B:143-147
Autor:
Barukčić, Irena1, Ščetar, Mario1 mscetar@pbf.hr, Jakopović, Katarina Lisak1, Kurek, Mia1, Božanić, Rajka1, Galić, Kata1
Publikováno v:
Croatian Journal for Food Technology, Biotechnology & Nutrition / Hrvatski Casopis za Prehrambenu Tehnologiju, Biotehnologiju i Nutricionizam. 2021, Vol. 16 Issue 3/4, p85-93. 9p.
Autor:
Barukčić, Irena1, Keškić, Marta2, Jakopović, Katarina Lisak1 klisak@pbf.hr, Karlović, Sven3, Božanić, Rajka1
Publikováno v:
Croatian Journal for Food Technology, Biotechnology & Nutrition / Hrvatski Casopis za Prehrambenu Tehnologiju, Biotehnologiju i Nutricionizam. 2020, Vol. 15 Issue 3/4, p124-132. 9p.
Autor:
Barukčić, Irena
Uvod: Peritonejska dijaliza se preporučuje kao metoda izbora liječenja kroničnog bubrežnog zatajenja, jer u odnosu na hemodijalizu, karakterizira se nižom stopom morbiditeta, mortaliteta i troškova povezanih s liječenjem. Ciljevi: Ispitati raz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4016::f5b0e45a407882123d0bd820beebb14a
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:631458
https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:184:631458
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barukčić, Irena
U radu je ukratko pojašnjen sastav i svojstva kobiljeg mlijeka, njegove specifičnosti i zdravstveni učinici.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::0d957cfc97cfb1fa3b70b9c99210ef96
https://www.bib.irb.hr/1232570
https://www.bib.irb.hr/1232570
Zrenje sira jedno je od kritičnih točaka mikrobiološke kontaminacije zbog specifičnosti uvjeta u prostorima za zrenje koji su povoljni za rast plijesni, kvasaca i patogenih bakterija. Dosad je uloženo puno napora u unapređivanje procesa zrenja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::7bdce0697aa40539911aacb693837bf9
https://www.bib.irb.hr/1232562
https://www.bib.irb.hr/1232562
Autor:
Barukčić, Irena
U radu je pružen pregled postupka certifikacije tardicionalnih prehrambenih proizvoda zaštićenim oznakama izvornosti, zemljopisnog porijekla te nacionalnom oznakom Dokazana kvaliteta. Također su naglašene prednosti ovakvog načina certifikacije
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::e461e75f08f64673aa28f7fe777fb268
https://www.bib.irb.hr/1232581
https://www.bib.irb.hr/1232581
Cilj rada bio je utvrditi funkcionalna, mikrobiološka i senzorska svojstva probiotičkih fermentiranih napitaka proizvedenih iz različitih omjera kravljeg mlijeka i sojinog napitka. Pripremljeno je pet uzoraka različitih omjera kravljeg mlijeka i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::1f1386571f9d3a2ae3381022fcb13ef3
https://www.bib.irb.hr/1232563
https://www.bib.irb.hr/1232563