Zobrazeno 1 - 10
of 412
pro vyhledávání: '"Barud, H. S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barud, H. S., Tercjak, A., Gutierrez, J., Viali, W. R., Nunes, E. S., Ribeiro, S. J. L., Jafellici, M., Nalin, M., Marques, R. F. C.
Publikováno v:
Journal of Applied Physics; 2015, Vol. 117 Issue 17, p17B734-1-17B734-4, 4p, 1 Color Photograph, 1 Black and White Photograph, 3 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saska, S.1,2 sybelesaska@yahoo.com.br, Barud, H. S.1, Gaspar, A. M. M.3, Marchetto, R.1, Ribeiro, S. J. L.1, Messaddeq, Y.1
Publikováno v:
International Journal of Biomaterials. 2011, Vol. 2011, p1-8. 8p. 1 Color Photograph, 1 Chart, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alighanbari, Mohammad Mehdi1, Danafar, Firoozeh1 danafar@eng.uk.ac.ir, Namjoo, Araam1, Saeed, Asma1
Publikováno v:
Express Polymer Letters. Jan2025, Vol. 19 Issue 1, p15-46. 32p.
Autor:
Monteiro, A. S., Domeneguetti, R. R., Wong Chi Man, M., Barud, H. S., Teixeira-Neto, E., Ribeiro, S. J. L.
Publikováno v:
Journal of Sol-Gel Science & Technology; Jan2019, Vol. 89 Issue 1, p2-11, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Indrianingsih AW; Research Center for Food Technology and Processing, National Research and Innovation Agency (BRIN), Yogyakarta, 55861, Indonesia. anastasia.wheni.i@gmail.com., Ahla MFF; Department of Chemistry, Universitas Negeri Malang, Malang, 65145, Indonesia., Sanjaya EH; Department of Chemistry, Universitas Negeri Malang, Malang, 65145, Indonesia., Suryani R; Research Center for Food Technology and Processing, National Research and Innovation Agency (BRIN), Yogyakarta, 55861, Indonesia., Windarsih A; Research Center for Food Technology and Processing, National Research and Innovation Agency (BRIN), Yogyakarta, 55861, Indonesia.
Publikováno v:
Applied biochemistry and biotechnology [Appl Biochem Biotechnol] 2024 Aug; Vol. 196 (8), pp. 5127-5143. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 19.