Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Bartowsky, Eveline J"'
Autor:
Sternes, Peter R., Costello, Peter J., Chambers, Paul J., Bartowsky, Eveline J., Borneman, Anthony R.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 18 September 2017 257:216-224
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 21 February 2017 243:16-27
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2008 125(1):60-70
Autor:
Bartowsky, Eveline J. *, Henschke, Paul A.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2004 96(3):235-252
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 13, Iss 1, p 373 (2012)
Abstract Background Oenococcus oeni, a member of the lactic acid bacteria, is one of a limited number of microorganisms that not only survive, but actively proliferate in wine. It is also unusual as, unlike the majority of bacteria present in wine, i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d97f65a607d34532b8e7d196905f9215
Autor:
Borneman, Anthony R.1,2 anthony.borneman@awri.com.au, Bartowsky, Eveline J.1, McCarthy, Jane1, Chambers, Paul J.1
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Mar2010, Vol. 86 Issue 2, p681-691. 11p. 1 Diagram, 2 Charts, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.