Zobrazeno 1 - 10
of 1 479
pro vyhledávání: '"Bartolomé B"'
Autor:
Montero Marta, Pérez-Matute P., Yuste S., Íñiguez M., Recio-Fernández E., Motilva M-J., Leon-Espinosa G., Herreras O., Bartolomé B., Moreno-Arribas M. V.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 04006 (2023)
Resumen La enfermedad de Alzheimer (EA) es la forma más común de demencia y tiene una elevada morbilidad y mortalidad. La EA se caracteriza principalmente por la presencia de dos estructuras aberrantes en el cerebro de los pacientes, placas seniles
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/333f5959852a446ba975191130e5241b
Autor:
Gil-Sánchez I., Monge M., Bernáldez A., Tamargo A., Cueva C., Llano D. González de, Bartolomé B., Moreno-Arribas M.V.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 02028 (2016)
In the search for new substitutes to the use of sulfur dioxide (SO2) in oenology, a new line of research based on nanotechnology has been launched. Within this line, this paper evaluates the suitability of two new biocompatible silver nanoparticles (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d60d8d62a86435b903c40841eb2bd4c
Autor:
Esteban-Fernández A., Gigorro del Coso D., González de Llano D., Spencer J., Bartolomé B., Moreno-Arribas M.V.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 7, p 04008 (2016)
Moderate wine consumption has been suggested to exert a positive effect in prevention of neurodegenerative process and cognitive impairment. With the ultimate aim of achieving a better understanding of the molecular mechanisms behind this benefit, we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e900c46a78647d7a37537b47ebd1b12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2014 147:84-91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muñoz-González, C., Moreno-Arribas, M.V., Rodríguez-Bencomo, J.J., Cueva, C., Martín Álvarez, P.J., Bartolomé, B., Pozo-Bayón, M.A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 July 2012 133(2):526-535
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.