Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Bartolacci, B."'
Publikováno v:
Plant and Soil, 2000 Jan 01. 219(1/2), 127-133.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42950676
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::aaaf5f0d43e04ad4e0cf20e56b4e56e4
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0034071358&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0034071358&partnerID=MN8TOARS
Olive Mill Wastes: A Source of Bioactive Molecules for Plant Growth and Protection against Pathogens
Autor:
Enrico Finotti, Barbara Bartolacci, Daniele Pizzichini, Ulderico Neri, Fabio Sciubba, Silvia Socciarelli, Claudia Fontana, Loretta Gambelli, Anna Benedetti, Vincenzo Lionetti, Daniela Bellincampi, Cleofe Palocci, Laura Chronopoulou, Alfredo Miccheli, Rita Aromolo
Publikováno v:
Biology, Vol 9, Iss 450, p 450 (2020)
Biology
Biology
Simple Summary Olive oil is the most common vegetable oil used for human nutrition, and its production represents a major economic sector in Mediterranean countries. The milling industry generates large amounts of liquid and solid residues, whose dis