Zobrazeno 1 - 10
of 436
pro vyhledávání: '"Bartkiene, E."'
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 25 March 2022 814
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2018 112:22-30
Autor:
Bartkiene, E., Bartkevics, V., Santini, A., Lele, V., Starkute, V., Zokaityte, E., Klupsaite, D., Zavistanaviciute, P., Tolpeznikaite, E., Mockus, E., Mozuriene, E., Ruibys, R., Cernauskas, D., Ozogul, F., Guiné, Raquel P. F., Domig, K. J., Rocha, J. M.
Sourdough is a complex ecosystem, where lactic acid bacteria (LAB) and yeasts are dominant organisms. LAB isolated from sourdough can be employed as a biotechnological starters to improve the safety and functionality of food and feed, to provide adde
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2017::41049ecf919200e2effa86c2e3dad124
https://hdl.handle.net/10400.19/7779
https://hdl.handle.net/10400.19/7779
Autor:
Guiné, Raquel P. F., Klava, D., Straumite, E., Kruma, Z., Florença, S. G., Anjos, O., Djekic, I., Chuck-Hernandez, C., Matek Saric, M., Bartkiene, E., Boustani, N. M., Papageorgiou, M., Baro, J. M. F., Korzeniowska, M., Cernelic-Bizjak, M., Tarcea, M., Damarli, E., Ferreira, V.
The interest in adopting more sustainable diets can be a driver for consumers to engage the consumption of edible insects, even in countries where they are not culturally accepted as food. This work aimed to study the perceptions and knowledge of con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2017::01269440ca1f0c9aae9f9499cfea28f0
https://hdl.handle.net/10400.19/7780
https://hdl.handle.net/10400.19/7780
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.