Zobrazeno 1 - 10
of 262
pro vyhledávání: '"Bartók, T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2015 Sep 01. 43(3), 426-437.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689355
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Alimentaria, Vol 8, Iss 1, Pp 55-62 (2015)
We examine 4 different DON-toxin-containing (0.74 - 1.15 - 1.19 - 2.14 mg/kg) winter wheat samples: they were debranned and undebranned, and we investigated the flour’s and the by-products’ (coarse, fine bran) toxin content changes. SATAKE lab-de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07d24d8c5e8b4a5ca97c59e17e32a5d0
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Sep 01. 36, 37-43.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003156
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2000 Jan 01. 28(3), 337-344.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786231
Autor:
MESTERHAZY, A., BARTOK, T.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1997 Jan 01. 25(3), 781-783.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786879
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1997 Jan 01. 25(3), 429-436.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23785399
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bartók, T.1,2 (AUTHOR) tibor.bartok@fumizol.hu, Szécsi, Á.3 (AUTHOR), Juhász, K.4 (AUTHOR), Bartók, M.5 (AUTHOR), Mesterházy, Á.6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Sep2013, Vol. 30 Issue 9, p1651-1659. 9p.