Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Barros Santos, Millena Cristina"'
Autor:
Vidal, Oscar Lombo, Barros Santos, Millena Cristina, Batista, Ana Paula, Andrigo, Fernanda Franceschi, Baréa, Bruno, Lecomte, Jérôme, Figueroa-Espinoza, Maria Cruz, Gontard, Nathalie, Villeneuve, Pierre, Guillard, Valérie, Rezende, Claudia Moraes, Bourlieu-Lacanal, Claire, Larraz Ferreira, Mariana Simões
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2022 312
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
do Nascimento, Talita Pimenta, Ladeira, Karine Campos, de Sousa Bezerra, Fernanda, Barros Santos, Millena Cristina, Pinheiro de Souza, Thaiza Serrano, Cameron, L. C., Larraz Ferreira, Mariana Simões, Bello Koblitz, Maria Gabriela
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Feb2023, Vol. 103 Issue 3, p1161-1171, 11p
Autor:
da Silva Lima, Luciana Ribeiro, Barros Santos, Millena Cristina, dos Santos D′Almeida, Carolina Thomaz, Cameron, Luiz Claudio, Gutkoski, Luiz Carlos, Ferreira, Mariana Simões Larraz
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Feb2023, Vol. 60 Issue 2, p783-796, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D'Almeida, Carolina, Barros Santos, Millena Cristina, Ribeiro da Silva Lima, Luciana, Cameron, Luiz Claudio, Mameri, Hamza, Morel, Marie-Hélène, Simões Larraz Ferreira, Mariana
Publikováno v:
13. Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos (SLACA 2019)
13. Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos (SLACA 2019), Nov 2019, Campinas, Brazil. Anais do Simpósio Latino Americano de Ciências de Alimentos, 4 (114817), 2019
13. Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos (SLACA 2019), Nov 2019, Campinas, Brazil. Anais do Simpósio Latino Americano de Ciências de Alimentos, 4 (114817), 2019
International audience; The comprehensive phenolic profile, antioxidant activity and color of sorghum (Sorghum bicolor L., caudatum) grains were investigated in five different stages of growth (from cellular division to maturity). Grains were harvest
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c4b07c8bfb28a7ee636b9880c3557509
https://hal.inrae.fr/hal-02939422
https://hal.inrae.fr/hal-02939422
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.