Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Barros, Izabel Costa"'
Autor:
Cruz, Andreson Félix da, Mendes, Ana Victória da Silva, Santos, Andressa Amorim dos, Barros, Izabel Costa, Ribeiro, Alessandra Braga, Albuquerque, Waleska Ferreira de
O dindin é um alimento gelado e refrescante, que pode ser classificado quanto a origem da matéria-prima utilizada na produção como natural ou artificial e de acordo com a RDC nº 12, de 02 de janeiro de 2001, a qual estabelece parâmetros microbi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2020::f71b6274fb48152d09e20c9ccb75d335
https://hdl.handle.net/10400.14/37316
https://hdl.handle.net/10400.14/37316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.