Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Barriuso B"'
Autor:
Lütjohann, D. (Dieter), Björkhem, I. (Ingemar), Friedrichs, S. (Silvia), Kerksiek, A. (Anja), Lövgren-Sandblom, A. (Anita), Geilenkeuser, W.J. (Wolf Jochen), Ahrends, R. (Robert), Andrade, I. (Isabel), Ansorena-Artieda, D. (Diana), Astiasarán, I. (Iciar), Baila-Rueda, L. (Lucía), Barriuso, B. (Blanca), Becker, S. (Susen), Bretillon, L. (Lionel), Browne, R.W. (Richard W.), Caccia, C. (Claudio), Ceglarek, U. (Uta), Cenarro, A. (Ana), Crick, P.J. (Peter J.), Fauler, G. (Günter), Garcia-Llatas, G. (Guadalupe), Gray, R. (Robert), Griffiths, W.J. (William J.), Gylling, H. (Helena), Harding, S. (Scott), Helmschrodt, C. (Christin), Iuliano, L. (Luigi), Janssen, H.G. (Hans Gerd), Jones, P. (Peter), Kaipiainen, L. (Leena), Kannenberg, F. (Frank), Lagarda, M.J. (María Jesús), Leoni, V. (Valerio), Lottenberg, A.M. (Ana María), Myrie, S.B. (Semone B.), MacKay, D.S. (Dylan S.), Matysik, S. (Silke), McDonald, J. (Jeff), Menendez-Carreño, M. (María), Nunes, V.S. (Valeria Sutti), Ostlund, R.E. (Richard E.), Polisecki, E. (Eliana), Ramos, F. (Fernando), Rideout, T.C. (Todd C.), Schaefer, E.J. (Ernst J.), Schmitz, G. (Gerd), Wang, Y. (Yuqin), Zerbinati, C. (Chiara), Diczfalusy, U. (Ulf), Schött, H.F. (Hans Frieder)
Publikováno v:
Dadun. Depósito Académico Digital de la Universidad de Navarra
instname
instname
Serum concentrations of lathosterol, the plant sterols campesterol and sitosterol and the cholesterol metabolite 5α-cholestanol are widely used as surrogate markers of cholesterol synthesis and absorption, respectively. Increasing numbers of laborat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::251a08d6af6b6513abcdab10351d48f0
https://hdl.handle.net/10171/57773
https://hdl.handle.net/10171/57773
Autor:
Barriuso, B. (Blanca), Barros-Mariutti, L.R. (Lilian Regina), Ansorena-Artieda, D. (Diana), Astiasarán, I. (Iciar), Bragagnolo, N. (Neura)
Publikováno v:
Dadun. Depósito Académico Digital de la Universidad de Navarra
instname
instname
Harmful health effects have been attributed to cholesterol oxidation products (COPs). Factors that modulate their formation in foods are light, oxygen, heat, and food matrix (such as antioxidants content or unsaturation degree of lipids), among other
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7e59c4e106fcfceeca1fdebcc76ea41f
https://hdl.handle.net/10171/56128
https://hdl.handle.net/10171/56128
Autor:
Barriuso, B. (Blanca), Calvo, M.I. (María Isabel), Astiasarán, I. (Iciar), Ansorena-Artieda, D. (Diana), Cavero-Remon, R.Y. (Rita Yolanda)
Publikováno v:
Dadun. Depósito Académico Digital de la Universidad de Navarra
instname
instname
Cholesterol oxidation products (COPs) constitute a known health risk factor. The antioxidant effect of a lyophilized aqueous Melissa officinalis extract against cholesterol degradation and COPs formation during a heating treatment was evaluated in a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2cb00a07a06e8e905941a9a7e45b7dc5
https://hdl.handle.net/10171/56056
https://hdl.handle.net/10171/56056
Autor:
Berasategui, I. (Izaskun), Barriuso, B. (Blanca), Ansorena-Artieda, D. (Diana), Astiasarán, I. (Iciar)
Publikováno v:
Dadun. Depósito Académico Digital de la Universidad de Navarra
instname
instname
The stability of the saponifiable and unsaponifiable fractions of avocado oil, under a drastic heating treatment, was studied and compared to that of olive oil. Avocado and olive oil were characterised and compared at time 0 h and after different tim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5403c1f769230e90e29d821dfc392a52
https://hdl.handle.net/10171/23067
https://hdl.handle.net/10171/23067
Autor:
Barriuso, B. (Blanca), Otaegui-Arrazola, A. (Ana), Menendez-Carreño, M. (María), Astiasarán, I. (Iciar), Ansorena-Artieda, D. (Diana)
Publikováno v:
Dadun. Depósito Académico Digital de la Universidad de Navarra
instname
instname
Cholesterol and phytosterols can be oxidised under heating conditions to give sterol oxidation products (SOPs), known by their toxic effects. This paper studied the degradation of cholesterol and three plant sterols during a 360min heating treatment
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f470614f52758673f2f435f73ee1cc87
https://hdl.handle.net/10171/23066
https://hdl.handle.net/10171/23066
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.