Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"Barrera-Arellano D"'
Autor:
Mandu, C. C.1, Barrera-Arellano, D.2, Santana, M. H. A.1, Fernandes, G. D.2 gabrieldfcac@hotmail.com
Publikováno v:
Grasas y Aceites. 2020, Vol. 71 Issue 1, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 58, Iss 3, Pp 264-269 (2007)
The functional properties of proteins present in peanut (Arachis hypogaea Lineau) flour were studied. The influence of the pH and protein solubility on emulsifying and foaming properties of peanut flour was evaluated. The isoelectric point (Ip) of th
Autor:
Fernandes, Gabriel D., Gómez-Coca, R. B., Pérez Camino, María del Carmen, Moreda, Wenceslao, Barrera-Arellano, D.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Although the avocado oil chemical composition has been cited in several studies -normally in comparison with olive oil- its chemical composition hasn¿t been described thoroughly. Therefore, the aim of this work was to characterize the major and mino
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b837eae05716bd8f9c8a3ae3eb4446be
http://hdl.handle.net/10261/130094
http://hdl.handle.net/10261/130094
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mambrin, M. C., Barrera Arellano, D.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 48, Iss 3, Pp 154-158 (1997)
Grasas y Aceites; Vol. 48 No. 3 (1997); 154-158
Grasas y Aceites; Vol. 48 Núm. 3 (1997); 154-158
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 48 No. 3 (1997); 154-158
Grasas y Aceites; Vol. 48 Núm. 3 (1997); 154-158
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
The physicochemical characteristics, yield and fatty acid composition of pulp oils from bacaba (Oenocarpus distichus) pataua (Jessenia batana) and tucuma (Astrocaryum vulgare) and kernel fats from tucuma and muru-muru (Astrocaryum murumuru), all obta
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 44, Iss 4-5, Pp 270-273 (1993)
Grasas y Aceites; Vol. 44 No. 4-5 (1993); 270-273
Grasas y Aceites; Vol. 44 Núm. 4-5 (1993); 270-273
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 44 No. 4-5 (1993); 270-273
Grasas y Aceites; Vol. 44 Núm. 4-5 (1993); 270-273
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Oxidative stability of industrial hake liver oil and its improvement by means of antioxidants were studied. For this purpose the induction period (hours) was determined in a Rancimat (70°C, air flow 8.3 l/h and 5 g sample). The antioxidants employed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.