Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"Barone, Carmela"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rinna, Francesca, Buono, Silvia, Cabanelas, Iago Teles Dominguez, Nascimento, Iracema Andrade, Sansone, Giovanni, Barone, Carmela Maria Assunta
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering August 2017 18:144-149
Autor:
Lambiase, Claudia, Braghieri, Ada, Barone, Carmela Maria Assunta, Di Francia, Antonio, Pacelli, Corrado, Serrapica, Francesco, Lorenzo, Jose Manuel, De Rosa, Giuseppe
Publikováno v:
Foods; Nov2023, Vol. 12 Issue 22, p4095, 21p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hilal Yildiz, P. Uzun, Francesco Serrapica, F. Grasso, Antonio Di Francia, Barone Carmela Maria Assunta, F. Masucci
This paper presents the results of a survey carried out in 68 dairies in southern Italy on the manufacturing processes of traditional Italian Caciocavallo cheese varieties. Following a study of the relevant literature, the various cheesemaking proces
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a595cbb151eef2ecfafcf098a8ee81ae
http://hdl.handle.net/11588/763411
http://hdl.handle.net/11588/763411
Publikováno v:
International Journal of Plant Biology. 2019, Vol. 10 Issue 1, p35-37. 3p.