Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Barnkob, Line Lundbæk"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2021 357
Investigation of the effect of UV-LED exposure conditions on the production of vitamin D in pig skin
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2016 212:386-391
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barnkob, Line Lundbæk
Publikováno v:
Barnkob, L L 2019, Vitamin D Enhanced Foods Using Artificial UVB Development of Products and Quantification of Vitamin D . Technical University of Denmark, Kgs. Lyngby, Denmark .
På årsbasis har omkring 40 % af den Europæiske befolkning enten D-vitamin insufficiens eller mangel. Det anbefalede daglige indtag af D-vitamin ligger mellem 10 og 20 μg, men det estimerede indtag er omkring 3-7 μg/dag. Det daglige indtag kan ø
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1202::c0f8ae87f456e32ffe62b7823b42bd3b
https://orbit.dtu.dk/ws/files/183621722/PhD_Thesis_Line_Lundb_k_Barnkob_Orbit.pdf
https://orbit.dtu.dk/ws/files/183621722/PhD_Thesis_Line_Lundb_k_Barnkob_Orbit.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.