Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Barnier, V.M.H."'
Publikováno v:
48th Annual meeting of the EAAP. Commission on cattle production. Vienna, Austria, 25-28 August 1997
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cf823d62114e4c90132843056cd0fc41
https://research.wur.nl/en/publications/post-mortem-variation-in-ph-temperature-and-colour-profiles-of-ve-2
https://research.wur.nl/en/publications/post-mortem-variation-in-ph-temperature-and-colour-profiles-of-ve-2
Publikováno v:
48th Annual meeting of the EAAP. Commission on cattle production. Vienna, Austria, 25-28 August 1997
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::95ca4a50bfe3e672f5e75ab24984f001
https://research.wur.nl/en/publications/veal-quality-as-related-to-preslaughter-blood-haemoglobin-content
https://research.wur.nl/en/publications/veal-quality-as-related-to-preslaughter-blood-haemoglobin-content
Meat quality characteristics of veal carcasses in relation to preslaughter blood haemoglobin content
Publikováno v:
48th Annual meeting of the EAAP. Commission on cattle production. Vienna, Austria, 25-28 August 1997
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::25292c1dd609f3444a4506bb9f6475a4
https://research.wur.nl/en/publications/meat-quality-characteristics-of-veal-carcasses-in-relation-to-pre
https://research.wur.nl/en/publications/meat-quality-characteristics-of-veal-carcasses-in-relation-to-pre
Autor:
Klont, R.E., Barnier, V.M.H., van Cruijningen, C., Broks, L., van Dijk, A., Eikelenboom, G., Hoving-Bolink, A.H., Oliver, M.A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9627cdc27e40b3284b45fd70f1723f68
https://research.wur.nl/en/publications/kleur-kleurstabiliteit-en-rijpingssnelheid-van-verschillende-kalv
https://research.wur.nl/en/publications/kleur-kleurstabiliteit-en-rijpingssnelheid-van-verschillende-kalv
Autor:
Klont, R.E., Barnier, V.M.H., Smulders, F.J.M., Dijk, A. Van, Hoving-Bolink, A.H., Eikelenboom, G.
Publikováno v:
Meat Science; 1999, Vol. 53 Issue: 3 p195-202, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.