Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Barnettozyma"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gregory J. Kennedy, Badal C. Saha
Publikováno v:
Preparative Biochemistry & Biotechnology. 51:761-768
Xylitol is a widely marketed sweetener with good functionality and health-promoting properties. It can be synthetized by many yeast species in a one-step reduction of xylose. Arabinose is a common ...
Autor:
Birgitte Regenberg, Guangshuo Li, Sefa Alizadeh, Michael Poulsen, Gerard Arrey, Robert Murphy, Leandro Guimaraes
Publikováno v:
G3: Genes|Genomes|Genetics
Arrey, G, Li, G, Murphy, R, Guimaraes, L, Alizadeh, S, Poulsen, M & Regenberg, B 2021, ' Isolation, characterization, and genome assembly of Barnettozyma botsteinii sp. nov. and novel strains of Kurtzmaniella quercitrusa isolated from the intestinal tract of the termite Macrotermes bellicosus ', G3: Genes, Genomes, Genetics, vol. 11, no. 12, jkab342 . https://doi.org/10.1093/g3journal/jkab342
G3: Genes, Genomes, Genetics, Vol 11, Iss 12 (2021)
Arrey, G, Li, G, Murphy, R, Guimaraes, L, Alizadeh, S, Poulsen, M & Regenberg, B 2021, ' Isolation, characterization, and genome assembly of Barnettozyma botsteinii sp. nov. and novel strains of Kurtzmaniella quercitrusa isolated from the intestinal tract of the termite Macrotermes bellicosus ', G3: Genes, Genomes, Genetics, vol. 11, no. 12, jkab342 . https://doi.org/10.1093/g3journal/jkab342
G3: Genes, Genomes, Genetics, Vol 11, Iss 12 (2021)
Bioconversion of hemicelluloses into simpler sugars leads to the production of a significant amount of pentose sugars, such as d-xylose. However, efficient utilization of pentoses by conventional yeast production strains remains challenging. Wild yea
Autor:
Gino Ciafardini, B.A. Zullo
Publikováno v:
Microorganisms
Volume 8
Issue 3
Microorganisms, Vol 8, Iss 3, p 402 (2020)
Volume 8
Issue 3
Microorganisms, Vol 8, Iss 3, p 402 (2020)
Extra virgin olive oil (EVOO) contains a biotic fraction, which is characterized by various microorganisms, including yeasts. The colonization of microorganisms in the freshly produced EVOO is determined by the physicochemical characteristics of the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tadhg Ó Cróinín, Geraldine Butler, Shannon M. Hill, Cian Holohan, Alisha A. Mullen, Ciara D. Lynch, Caoimhe E. O’Brien, Kenneth H. Wolfe
Publikováno v:
Genome Announcements
No genome sequence of a species from Barnettozyma , a yeast genus in the family Phaffomycetaceae, is currently available. We isolated two B. californica strains from soils in Ireland and generated draft sequences of their 11.7-Mb genomes. Single nucl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiology. 84:587-594
Experimental data on genetic molecular classification and identification of the yeast genus Zygowilliopsis are summarized. The genus is represented by at least five biological species and three varieties of Z. californica: var. californica, var. dime
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.