Zobrazeno 1 - 10
of 526
pro vyhledávání: '"Barnettozyma"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arrey, Gerard1, Guangshuo Li1, Murphy, Robert1, Guimaraes, Leandro1, Alizadeh, Sefa1, Poulsen, Michael1, Regenberg, Birgitte1 bregenberg@bio.ku.dk
Publikováno v:
G3: Genes | Genomes | Genetics. Dec2021, Vol. 11 Issue 12, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fang, Jinkun, Liao, Shaoan, Zhang, Shanshan, Li, Li, Tan, Simin, Li, Wenzhuo, Wang, Anli, Ye, Jianmin
Publikováno v:
In Bioresource Technology November 2021 339
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gerard Arrey, Guangshuo Li, Robert Murphy, Leandro Guimaraes, Sefa Alizadeh, Michael Poulsen, Birgitte Regenberg
Publikováno v:
G3: Genes, Genomes, Genetics, Vol 11, Iss 12 (2021)
AbstractBioconversion of hemicelluloses into simpler sugars leads to the production of a significant amount of pentose sugars, such as dMacrotermes bellicosusBarnettozyma botsteiniiTTKurtzmaniella quercitrusacomoensisfilamentosusK. quercitrusaSacchar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e779caef1a748ccaace4a66e3b74b9b
Autor:
Gregory J. Kennedy, Badal C. Saha
Publikováno v:
Preparative Biochemistry & Biotechnology. 51:761-768
Xylitol is a widely marketed sweetener with good functionality and health-promoting properties. It can be synthetized by many yeast species in a one-step reduction of xylose. Arabinose is a common ...
Autor:
Birgitte Regenberg, Guangshuo Li, Sefa Alizadeh, Michael Poulsen, Gerard Arrey, Robert Murphy, Leandro Guimaraes
Publikováno v:
G3: Genes|Genomes|Genetics
Arrey, G, Li, G, Murphy, R, Guimaraes, L, Alizadeh, S, Poulsen, M & Regenberg, B 2021, ' Isolation, characterization, and genome assembly of Barnettozyma botsteinii sp. nov. and novel strains of Kurtzmaniella quercitrusa isolated from the intestinal tract of the termite Macrotermes bellicosus ', G3: Genes, Genomes, Genetics, vol. 11, no. 12, jkab342 . https://doi.org/10.1093/g3journal/jkab342
G3: Genes, Genomes, Genetics, Vol 11, Iss 12 (2021)
Arrey, G, Li, G, Murphy, R, Guimaraes, L, Alizadeh, S, Poulsen, M & Regenberg, B 2021, ' Isolation, characterization, and genome assembly of Barnettozyma botsteinii sp. nov. and novel strains of Kurtzmaniella quercitrusa isolated from the intestinal tract of the termite Macrotermes bellicosus ', G3: Genes, Genomes, Genetics, vol. 11, no. 12, jkab342 . https://doi.org/10.1093/g3journal/jkab342
G3: Genes, Genomes, Genetics, Vol 11, Iss 12 (2021)
Bioconversion of hemicelluloses into simpler sugars leads to the production of a significant amount of pentose sugars, such as d-xylose. However, efficient utilization of pentoses by conventional yeast production strains remains challenging. Wild yea