Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Barley Biotechnology"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
David McElroy, Jake Jacobsen
Publikováno v:
Nature Biotechnology. 13:245-249
The primary aim of barley (Hordeum vulgare) improvement for use in malting and brewing is to expand the germplasm available to breeders. The development of a transformation system for barley, along with an improved understanding of the biology underl
Autor:
Rosemary K. Newman, C. Walter Newman
Publikováno v:
Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d7990094b876add0d05a916b619703be
https://doi.org/10.1002/9780470369333.ch3
https://doi.org/10.1002/9780470369333.ch3
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnologia Acta, Vol 7, Iss 6, Pp 75-82 (2014)
The biotechnological analysis of modern barley varieties of national and foreign origin for the presence of valuable SE-ve genotypes was done. Identification of the allelic status of the gene was performed among 109 barley samples using the developed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5e5b8d4f4b04032ba468b8c6ceac7af
Autor:
Newman, Rosemary K., Newman, C. Walter
Publikováno v:
Barley for Food & Health; 2008, p32-55, 24p
Autor:
Stepanenko, A. I.1 molgen@icbge.org.ua, Morgun, B. V.1, Stepanenko, O. V.1, Polishchuk, S. S.2, Rybalka, O. I.2
Publikováno v:
Biotechnologia Acta. 2014, Vol. 7 Issue 6, p75-82. 8p.
Autor:
Nowak, Katarzyna, Wójcikowska, Barbara, Gajecka, Monika, Elżbieciak, Anna, Morończyk, Joanna, Wójcik, Anna M., Żemła, Przemysław, Citerne, Sylvie, Kiwior-Wesołowska, Agnieszka, Zbieszczyk, Justyna, Gaj, Małgorzata D.
Publikováno v:
Journal of Applied Genetics; Feb2024, Vol. 65 Issue 1, p13-30, 18p
Autor:
Jochen Kumlehn, Nils Stein
This volume offers an up-to-date overview of biotechnologically oriented barley research. It is structured into two major sections: the first focusing on current agricultural challenges and approaches to barley improvement, and the second providing i