Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Barla Demirkoz A"'
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 9, Iss 33, Pp 35730-35743 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be1066bd194e4b0d8111f306b41ec6e9
Autor:
Kasapoğlu, Kadriye Nur, Gültekin-Özgüven, Mine, Kruger, Johanita, Frank, Jan, Bayramoğlu, Pelin, Barla-Demirkoz, Aslı, Özçelik, Beraat
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Oct2024, Vol. 17 Issue 10, p3162-3176, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kadriye Nur Kasapoğlu, Johanita Kruger, Aslı Barla-Demirkoz, Mine Gültekin-Özgüven, Jan Frank, Beraat Özçelik
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 4, p 781 (2023)
The fruits of Rosa pimpinellifolia are rich sources of (poly)phenols, however they are underutilized due to the limited information available. The influence of the pressure, temperature, and co-solvent concentration (aqueous ethanol) of the supercrit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/675afdfec38f4fec981ec5f3360c7ce9
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 21, Iss 1, Pp 973-982 (2018)
In this study, optimum process parameters for supercritical carbon dioxide (CO2) (SC-CO2) extraction of roasted pistachio (Pistacia vera L.) were investigated by depending on amount of the characteristic flavouring components (α-pinene, limonene-D,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43ebcd88a2a84a1c9c2b8acb12fa5774
Publikováno v:
Records of Agricultural and Food Chemistry. 2:27-40
Recently, sustainability in terms of making the life of humanity permanent is being by far the most important subject. In this study, the production of cocoa bean shell fat, a by-product obtained from supercritical carbon dioxide (SC-CO2) extraction,
Autor:
Pinar UZUN, Ahmet Emir ÖZÜNAL, Hakan BAŞKAYA, Nuray DOĞAN, Sonay Merve GÜLAY, Büşra HANTAL, Aslı BARLA DEMİRKOZ
Publikováno v:
Gıda. 47:408-419
Combining in vivo instrumental analysis with sensory evaluation techniques to analyze the release of volatile components from the gum matrix is gaining importance due to the flavour expectations of consumers. Besides consumers’ preferences and qual
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BARLA-DEMIRKOZ, Asli1,2 asli.barla@aromsa.com.tr, KARAKAS, Melis1, BAYRAMOGLU, Pelin1, UNER, Melike3
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2020, Vol. 45 Issue 4, p665-675. 11p.
Autor:
DENİZ, Özge, BARLA DEMİRKOZ, Aslı
Publikováno v:
Fenerbahce University Journal of Health Sciences (FBU-JOSH) / Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi; 2023, Vol. 3 Issue 3, p356-371, 16p