Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Barghini, Paolo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Braconcini, Martina, Gorrasi, Susanna, Fenice, Massimiliano, Barghini, Paolo, Pasqualetti, Marcella
Publikováno v:
Journal of Fungi; Feb2024, Vol. 10 Issue 2, p127, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gorrasi Susanna, Pesciaroli Chiara, Barghini Paolo, Pasqualetti Marcella, Giovannini Valeria, Fenice Massimiliano
GORRASI, S., PESCIAROLI, C., BARGHINI, P., PASQUALETTI, M., GIOVANNINI, V., ANDFENICE, M.2019.Metagenetic profiling of the bacterial communities of an intertidal pool in Kandalaksha Bay (White Sea, Russia).J environ prot ecol. 20(3). 1317-1324. PDF:h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::80bef255af640dd35511776a055ae654
Autor:
Gorrasi Susanna, Pesciaroli Chiara, Barghini Paolo, Pasqualetti Marcella, Fenice Massimiliano
Gorrasi Susanna, Pesciaroli Chiara, Barghini Paolo, Pasqualetti Marcella, Fenice Massimiliano (2019):Structure and diversity of the bacterial community of an Arctic estuarine system (Kandalaksha Bay) subject to intense tidal currents. JOURNAL OF MARI
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::70f4b5053a0a590dadb72c8dbf28f65c
https://zenodo.org/record/3826787
https://zenodo.org/record/3826787
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 12, Iss 1, p 10 (2013)
Abstract Background Marine environments are the widest fonts of biodiversity representing a resource of both unexploited or unknown microorganisms and new substances having potential applications. Among microbial products, exopolysaccharides (EPS) ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa3dd43b97754a4f99de48d867d56cff
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 11, Iss 1, p 12 (2012)
Abstract Background The Antarctic fungus Lecanicillium muscarium CCFEE 5003 is one of the most powerful chitinolytic organisms. It can produce high level of chitinolytic enzymes in a wide range of temperatures (5-30°C). Chitinolytic enzymes have lot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f5e47d002734841a39dfd7fed328d90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 6, Iss 1, p 13 (2007)
Abstract Background Vanillin is one of the most important aromatic flavour compounds used in the food and cosmetic industries. Natural vanillin is extracted from vanilla beans and is relatively expensive. Moreover, the consumer demand for natural van
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/157317239d7d42d08a7f5a2e46f9cbcf