Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Bardasi, L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bonilauri P., Ramini M., Bardasi L., Tomasello F., Merialdi G., Savini F., Giacometti F., Piva S., Serraino A.
The Authors would like to make an elucidation regarding the statement that High Pressure Processing (HPP) resulted inversely associated with aw of salami at the end of seasoning present in the manuscript “Update on a model to describe Salmonella sp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::8e8a471fc1317ca4bfd8afcb5641e267
https://hdl.handle.net/11585/849677
https://hdl.handle.net/11585/849677
Salmonella outbreaks are increasingly associated with the consumption of contaminated spices. Compounds with anti- microbial effect present in spices can interfere with pathogenic bacteria detection, increasing the risk of false negative results. Sal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::5cc301e8af19ed09596bdd16af070902
http://hdl.handle.net/11585/860250
http://hdl.handle.net/11585/860250
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Merialdi G., Bardasi L., STANCAMPIANO, LAURA, Taddei R., DELOGU, MAURO, DI FRANCESCO, ANTONIETTA, GUARNIERO, ILARIA, GRILLI, ESTER, FUSTINI, MATTIA, BONFANTE, ELENA, GIACOMETTI, FEDERICA, SERRAINO, ANDREA
Lo scopo della ricerca è stato quello di valutare, tramite uno studio longitudinale, le modifiche temporali nella eliminazione fecale di E. coli O157:H7 in un allevamento di bovine da latte che commercializza latte crudo per il consumo umano diretto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::91bba5bdd56403d685624d486dfa5cf8
http://hdl.handle.net/11585/345519
http://hdl.handle.net/11585/345519
Autor:
Liuzzo G., Riu R., Merialdi G., Bardasi L., Galletti G., Carra E., ROSMINI, ROBERTO, GIACOMETTI, FEDERICA, Pizzamiglio V., SERRAINO, ANDREA
Foodborne pathogens including Escherichia coli O157:H7, Salmonella spp. and Campylobacter spp., can enter the meat chain at multiple points. Animals with excessively dirty hides will represent a risk of cross-contaminations during transport, in the s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::e72b13a06ab62da352ab95793004d05a
http://hdl.handle.net/11585/106051
http://hdl.handle.net/11585/106051
Autor:
SERRAINO, ANDREA, PIZZAMIGLIO, VALENTINA, MARCHETTI, GIACOMO, GIACOMETTI, FEDERICA, RIU, RAFFAELA, Finazzi G., Daminelli P., Bardasi L., Losio M. N., Liuzzo G., Merialdi G.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::416b8c4499d79348b8f4be73ccdacfef
http://hdl.handle.net/11585/118465
http://hdl.handle.net/11585/118465
Autor:
Liuzzo G., Merialidi G., Bardasi L., Galletti G., Carra E., RIU, RAFFAELA, ROSMINI, ROBERTO, GIACOMETTI, FEDERICA, PIZZAMIGLIO, VALENTINA, SERRAINO, ANDREA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::34ad330d7ef5a11fe22137769d963a1f
http://hdl.handle.net/11585/96005
http://hdl.handle.net/11585/96005