Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"Barcina Y"'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2000 83(9):1899-1904
Publikováno v:
In Food Control June 2000 11(3):201-207
Publikováno v:
In Food Control June 2000 11(3):195-200
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2000 10(11):755-759
Publikováno v:
In Food Control 2000 11(1):7-11
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 15 August 1999 49(3):139-149
Publikováno v:
In International Dairy Journal 1999 9(2):135-141
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 50, Iss 4, Pp 289-297 (1999)
Grasas y Aceites; Vol. 50 No. 4 (1999); 289-297
Grasas y Aceites; Vol. 50 Núm. 4 (1999); 289-297
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 50 No. 4 (1999); 289-297
Grasas y Aceites; Vol. 50 Núm. 4 (1999); 289-297
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
115 individual peaks were obtained by high-performance liquid chromatography of the sheep milk fat. Triglyceride components of the chromatographic peaks were predicted by means of mathematical equations relationing the log k' of the chromatographic p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.