Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Barcelos S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gunski, R. J, Kretschmer, R, Souza, M. Santos de, Furo, I. de Oliveira, Barcelos, S. A, Costa, A. L, Cioffi, M. B, Oliveira, Edivaldo Herculano Correa de, Garnero, A. del Valle
Publikováno v:
Repositório Digital do Instituto Evandro Chagas (Patuá)
Instituto Evandro Chagas (IEC)
instacron:IEC
Instituto Evandro Chagas (IEC)
instacron:IEC
Universidade Federal do Pampa. Programa de P?s-Gradua??o em Ci?ncias Biol?gicas. S?o Gabriel, RS, Brazil. Universidade Federal do Rio Grande do Sul. Programa de P?s-Gradua??o em Gen?tica e Biologia Molecular. Porto Alegre, RS, Brazil. Universidade Fe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a0908aae92bb4ae5797dd5a7e7305814
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ROLIM, F. R. L., SANTOS, K. M. O. dos, BARCELOS, S. C. de, EGITO, A. S. do, RIBEIRO, T. S., CONCEIÇÃO, M. L. da, MAGNANI, M., OLIVEIRA, M. E. G. de, QUEIROGA, R. de C. R. do E.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
This study evaluated the viability of Lactobacillus rhamnosus EM1107 incorporated in semi-hard goat cheese (Coalho) when exposed to simulated gastrointestinal conditions, as well as the inhibitory effects of this strain against pathogenic bacteria in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e0e30144aa573d16e1ef387eef4a0976
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1018341
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1018341
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sala, P., Garla, P., Torrinhas, R.S.M.M., Machado, N.M., Fonseca, D.C., Belarmino, G., Silva, M.M., Barcelos, S., Seiva, D., Ishida, R., Guarda, I.F.M.S., Moura, E.G.H., Sakai, P., Santo, M.A., Pereira, C.C.A., Silva, I.D.C.G., Heymsfield, S.B., Giannella Neto, D., Waitzberg, D.L.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition September 2017 36 Supplement 1:S16-S17
We report a detailed measurement of the properties of a chirped fibre Bragg grating with respect to the amount of applied chirp. The results demonstrate the reflection and dispersion dependencies associated with any linearly chirped grating.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______348::f459dccd16a365572993b9c9f50886c9
https://eprints.soton.ac.uk/76913/
https://eprints.soton.ac.uk/76913/