Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Barbosa Júnior, José Lucena"'
Autor:
Barbosa Júnior, José Lucena1,2 lucena@ufrrj.br, da Silva Ferreira, Marcus Vinicius1, Sales de Oliveira, Vanessa1, Saldanha, Tatiana1,2, Martins Jacintho Barbosa, Maria Ivone1,2, Cordeiro Mancini, Maurício3, Dupas Hubinger, Miriam4
Publikováno v:
Ciência Rural. 2025, Vol. 55 Issue 2, p1-9. 9p.
Autor:
de Oliveira, Vanessa Sales, do Nascimento, Raniella Martins, Cuambe, Shelsea Luis, Rosa, Victor Hugo Cordeiro, Saldanha, Tatiana, Barbosa Júnior, José Lucena, Barbosa, Maria Ivone Martins Jacintho
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Autor:
de Oliveira, Vanessa Sales, Viana, Dayane Souza Barbosa, Keller, Laura Monteiro, de Melo, Marina Tavares Teixeira, Mulandeza, Otilio Fernando, Barbosa, Maria Ivone Martins Jacintho, Barbosa Júnior, José Lucena, Saldanha, Tatiana
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology May 2024 147
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientadores: Miriam Dupas Hubinger, Maurício Cordeiro Mancini
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-25T14:39:40Z (GMT). No. of bitstreams: 1 BarbosaJ
Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-25T14:39:40Z (GMT). No. of bitstreams: 1 BarbosaJ
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/255165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UnicampUniversidade Estadual de CampinasUNICAMP.
Orientador: Fernanda Elizabeth Xidieh Murr
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-02T12:32:30Z (GMT). No. of bitstreams: 1 BarbosaJunior_JoseLuc
Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos
Made available in DSpace on 2018-08-02T12:32:30Z (GMT). No. of bitstreams: 1 BarbosaJunior_JoseLuc
Externí odkaz:
http://repositorio.unicamp.br/jspui/handle/REPOSIP/256327
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Fernanda Elizabeth Xidieh Murr Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: Realizou-se o estudo da cinética de desidratação osmótica visando-se estabelecer o melhor tempo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::18c696888bc04077135f0ccd0503c5a8
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2002.261824
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2002.261824