Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Barbosa, Jt"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pedro Areias, Jorge, Rmn, Barbosa, Jt, Fernandes, Aa, Mascarenhas, T., Oliveira, M., Patricio, B., ASME
Publikováno v:
ResearcherID
CIÊNCIAVITAE
CIÊNCIAVITAE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::13c17432c8640f12e2bbd646fd592691
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS_CPL&KeyUT=WOS:000222660500139&KeyUID=WOS:000222660500139
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS_CPL&KeyUT=WOS:000222660500139&KeyUID=WOS:000222660500139
Publikováno v:
CIÊNCIAVITAE
ResearcherID
ResearcherID
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::319dd7916da564ea92b30c8221e32a50
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS_CPL&KeyUT=WOS:000086564800026&KeyUID=WOS:000086564800026
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=WOS_CPL&KeyUT=WOS:000086564800026&KeyUID=WOS:000086564800026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbosa JT; Instituto de Química, Universidade Federal da Bahia, Campus Universitário de Ondina, Salvador 40170-280, Bahia, Brazil., Santos CM; Departamento de Química, Universidade Federal de Santa Maria, 97105-900 Santa Maria, RS, Brazil., Peralva VN; Departamento de Ciências Exatas e da Terra, Universidade do Estado da Bahia, Salvador, BA, Brazil., Flores EM; Departamento de Química, Universidade Federal de Santa Maria, 97105-900 Santa Maria, RS, Brazil., Korn M; Departamento de Ciências Exatas e da Terra, Universidade do Estado da Bahia, Salvador, BA, Brazil., Nóbrega JA; Departamento de Química, Universidade Federal de São Carlos, São Carlos, SP, Brazil., Korn MG; Instituto de Química, Universidade Federal da Bahia, Campus Universitário de Ondina, Salvador 40170-280, Bahia, Brazil. Electronic address: korn@ufba.br.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2015 May 15; Vol. 175, pp. 212-7. Date of Electronic Publication: 2014 Nov 25.