Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Barbosa, Ada A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neves, Naiana S. C. S.1 (AUTHOR), Barbosa, Ada A.1 (AUTHOR), Santana, Ingrid Larissa S.1 (AUTHOR), Pereira, Pedro Manoel N.1 (AUTHOR), Pacheco, Jose Geraldo A.1 (AUTHOR), Benachour, Mohand1 (AUTHOR), Rocha, Otidene R. S.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Chemical Engineering Communications. 2021, Vol. 208 Issue 11, p1523-1542. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nunes Junior, Edson de Melo, Souza, Lorena Alves de, Brito, Marcelo Silva, Teixeira Neto, Milton Resende, Barbosa, Ada Azevedo, Santana, Renata Ferreira
Publikováno v:
Revista do Instituto de Latícinios Cândido Tostes, Vol 74, Iss 4, Pp 274-280 (2020)
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 74, n. 4 (2019); 274-280
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 74, n. 4 (2019); 274-280
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 74, n. 4 (2019); 274-280
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 74, n. 4 (2019); 274-280
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Butter is a product obtained by the process of batting the cream that is a result of the skimming of the cow's milk. A common food, however, much appreciated, especially among the Brazilian northeastern, due to its consumption in bread, biscuits and
Degradation of textile dye mixture by heterogeneous photocatalysis employing neural network modeling
Autor:
D’albuquerque Irineu, Mayane, de Aquino, Ramon Vinícius Santos, Barbosa, Ada Azevedo, do Nascimento Júnior, Welenilton José, da Silva, Josivan Pedro, Pacheco, Jose Geraldo Andrade, da Rocha, Otidene Rossiter Sá
Publikováno v:
Desalination & Water Treatment; December 2022, Vol. 280 Issue: 1 p128-138, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Biosorption textile wastewater employing lemon peel derivatives: data analysis and kinetic modeling.
Autor:
da Cruz Santana Neves, Naiana Santos, Santos de Aquino, Ramon Vinícius, Silva Santana, Ingrid Larissa, do Nascimento Júnior, Welenilton José, Azevedo Barbosa, Ada, Ferreira Carvalho, Rafaela, Pedro Silva, Josivan, Benachour, Mohand, Sá da Rocha, Otidene Rossiter
Publikováno v:
Revista Eletrônica em Gestão, Educação e Tecnologia Ambiental; 2022, Vol. 26, p1-33, 33p
Autor:
BARBOSA, Ada Azevedo
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPE
Universidade Federal de Pernambuco (UFPE)
instacron:UFPE
Universidade Federal de Pernambuco (UFPE)
instacron:UFPE
CAPES As indústrias alimentícias, a partir dos seus processos produtivos, geram um elevado volume de água residual, contendo diferentes produtos químicos, dentre estes, os corantes. Assim, o efluente industrial para ser descartado em corpos recep
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c15ebb51374cfd4eac436a859c7e916b
https://repositorio.ufpe.br/handle/123456789/33520
https://repositorio.ufpe.br/handle/123456789/33520
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.