Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Barbero, G. F."'
Autor:
Sancho-Galán, P., Amores-Arrocha, A., Jiménez-Cantizano, A., Ferreiro-González, M., Palacios, V., Barbero, G. F.
Winemaking lees (WL) are the less exploited by-products from the winemaking industry. This by-product is generated after the fermentation of grape must and its composition is variable, although it is mainly made up of lysed yeasts, tartaric acid, col
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::73a291651bc969ad5ff7ce807a54d769
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Palma, M., Barbero, G. F., Piñeiro, Z., Liazid, A., Barroso, C. G., Mauricio Rostagno, Prado, J. M., Meireles, M. A. A.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
CIÊNCIAVITAE
CIÊNCIAVITAE
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1fb83a0dc55694ed2f6c0b038ce83e8d
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84898741488&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84898741488&partnerID=MN8TOARS