Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Barberis, Sonia E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Origone, Anabella L., Hissi, Esteban G. Vega, Liggieri, Constanza S., Camí, Gerardo E., Illanes, Andrés, Barberis, Sonia E.
Publikováno v:
Protein Journal; Jun2024, Vol. 43 Issue 3, p487-502, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Role of Materials Science in Food Bioengineering 2018:147-186
Publikováno v:
In Food Processing for Increased Quality and Consumption 2018:313-345
Autor:
Abdullah, Muhammad, Adaro, Mauricio O., Agyei, Dominic, Akanbi, Taiwo O., Asghar, Ali, Atarés, Lorena, Bankar, Sandip B., Barberis, Sonia E., Barrow, Colin J., Bersi, Grisel, Brnč=ić, Mladen, Chakraborty, Amrita, Charcosset, Catherine, Chavan, Prakash V., Chiralt, Amparo, Dey, Tanmoy K., Dhar, Pubali, Fourmentin, Sophie, Greige-Gerges, Hélène, Guneser, Onur, Holland, Brendan J., Hosoglu, Muge I., Irshad, Muhammad A., Javed, Komal, Jiménez, Alberto, Kumar, Chityal Ganesh, Malla, Ashwini, Masood, Muhammad M., Mitura, Katarzyna A., Neo, Yun P., Nimbalkar, Pranhita R., Origone, Anabella L., Paul, Debjyoti, Perera, Conrad O., Poornachandra, Yedla, Ramalingam, Sathishkumar, Randhawa, Muhammad A., Ray, Sudip, Requena, Raquel, Rimac-Brnč=ić, Suzana, Saleem, Makkia, Sebaaly, Carine, Shafiei, Yahya, Sharif, Mian K., Singhal, Rekha S., Sripada, Sarada, Vargas, María, Voća, Sandra, Wang, Bo, Yuceer, Yonca K., Zarzycki, Paweł K., Žlabur, Jana Š.
Publikováno v:
In Role of Materials Science in Food Bioengineering 2018:xv-xvi
Autor:
Albanese, Donatella, Bai, Jing, Barberis, Sonia E., Bulatovic, Maja, Cerda, Fabiola, Chaturvedi, Shivani, Cristianini, Marcelo, da Silva Maciel, Erika, Daley, Wayne, de Castro Leite, Bruna R., Jr., de Oliveira, Miguel M., Di Matteo, Marisa, Folguera, Laura, Galvão, Juliana A., Ghoshal, Gargi, Gianelli, María P., Hernández-Alcántara, Annel M., Kato, Hellen A., Kaushik, Geetanjali, Kim, Jeong Un, Kim, Sun-Hyoung, Krunic, Tanja, Liguori, Loredana, Llave, Yvan, Magallanes, Jorge F., McMurray, Gary, Mella, Karla, Moreno, Jorge, Oetterer, Marília, Orellana-Palma, Patricio, Park, Jiyong, Pérez-Chabela, Maria Lourdes, Petzold, Guillermo, Quaresma, Fernando R.P., Rakin, Marica, Ribarova, Fanny, Russo, Paola, Sakai, Noboru, Sathya, A., Savay-da-Silva, Luciana K., Shah, Faiz-ul-Hassan, Shahbaz, Hafiz Muhammad, Sharif, Mian K., Singhal, Poonam, Sonati, Jaqueline G., Sturniolo, Héctor L., Wang, Shufang, Zahid, Asna, Zaric, Danica, Zhou, Debao, Zúñiga, Pamela
Publikováno v:
In Food Processing for Increased Quality and Consumption 2018:xv-xvi