Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Barbarisi, C."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2011 128(4):930-936
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food chemistry 128 (2011): 930–936.
info:cnr-pdr/source/autori:Nazzaro M, Barbarisi C, La Cara F, Volpe MG/titolo:Chemical and biochemical characterization of an IGP ecotype chestnut subjected to different treatments/doi:/rivista:Food chemistry/anno:2011/pagina_da:930/pagina_a:936/intervallo_pagine:930–936/volume:128
info:cnr-pdr/source/autori:Nazzaro M, Barbarisi C, La Cara F, Volpe MG/titolo:Chemical and biochemical characterization of an IGP ecotype chestnut subjected to different treatments/doi:/rivista:Food chemistry/anno:2011/pagina_da:930/pagina_a:936/intervallo_pagine:930–936/volume:128
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::2bcae10ac8f5ca54f2fd1beecbd864f2
https://publications.cnr.it/doc/9143
https://publications.cnr.it/doc/9143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.