Zobrazeno 1 - 10
of 2 224
pro vyhledávání: '"Barbano, D."'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 272 milk
- 245 cheese
- 175 dairy products
- 167 fatty acids
- 139 milk yield
- 131 milk proteins
- 128 milkfat
- 127 raw milk
- 117 milk quality
- 106 composition of milk
- 101 proteolysis
- 92 dairy processing
- 88 somatic cells
- 85 microfiltration
- 83 linoleic acid
- 82 skim milk
- 81 cheesemaking
- 80 dairy cattle
- 73 caseins
- 70 conjugated linoleic acid
- 64 flavor
- 61 cows
- 52 goat milk
- 52 lactation
- 51 whey proteins
- 50 yogurt
- 49 cheese varieties
- 48 unsaturated fatty acids
- 47 pasteurization of milk
- 44 fat
- 44 whey
- 43 lactose
- 42 mastitis
- 40 quality
- 38 dairy farms
- 37 dairy industry
- 37 saturated fatty acids
- 37 somatic cell count
- 36 probiotics
- 36 texture
- 35 lactic acid bacteria
- 35 lipolysis
- 35 milking
- 34 cheddar cheese
- 34 mozzarella cheese
- 34 rheology
- 32 cheese ripening
- 31 casein
- 31 food quality
- 31 milk composition
- 530 wiley-blackwell
- 132 mdpi
- 106 elsevier b.v.
- 89 taylor & francis ltd
- 87 hindawi limited
- 72 elsevier science inc
- 65 springer nature
- 36 springer
- 30 academic press
- 30 frontiers media s.a.
- 27 crc press
- 26 agricultural research communication centre
- 24 oxford university press / usa
- 23 haccp consulting
- 23 woodhead publishing
- 21 biomed central
- 21 egyptian national agricultural library (enal)
- 20 tarbiat modares university press
- 18 islamic azad university, rasht branch
- 18 wiley
- 14 university of agronomical medical sciences & veterinary medicine bucharest
- 13 apple academic press
- 13 institute of food technologists
- 12 sciendo
- 12 sidas medya ajans tanitim danismanlik ltd. sti
- 11 elsevier
- 10 czech academy of agricultural sciences (caas)
- 10 nova science publishers, inc
- 10 universiti putra malaysia
- 9 wiley on behalf of the institute of food technologists
- 8 chinese society of agricultural engineering
- 8 public library of science
- 8 slovak university of agriculture in nitra, faculty of biotechnology & food sciences
- 6 royal society of chemistry
- 4 national academies press
- 4 universidad de colima
- 3 american dairy science association
- 3 de gruyter
- 2 american association of bovine practitioners proceedings of the annual conference
- 2 digitalcommons@usu
- 2 elsevier inc.
- 2 oxford university press
- 1 american institute of nutrition
- 1 brasil
- 1 elsevier usa
- 1 escola de agronomia e engenharia de alimentos - eaea (rg)
- 1 programa de pos-graduacao em agronomia (eaea)
- 1 ufg
- 1 universidade federal de goias
- 1 zenodo
- 277 international journal of dairy technology
- 197 journal of dairy science
- 58 journal of food processing & preservation
- 38 journal of animal science
- 36 animals (2076-2615)
- 30 food science & nutrition
- 21 lipids
- 20 animal science journal
- 18 asian journal of dairy & food research
- 18 iranian journal of applied animal science
- 18 journal of sensory studies
- 18 slovak journal of food sciences / potravinarstvo
- 14 frontiers in microbiology
- 14 journal of food quality
- 14 journal of food science & technology (2008-8787)
- 13 comprehensive reviews in food science and food safety
- 12 academic food journal / akademik gida
- 12 journal of food process engineering
- 11 acta agriculturae scandinavica: section a, animal science
- 10 assiut journal of agricultural sciences
- 10 czech journal of food sciences
- 10 international journal of food properties
- 10 international journal of molecular sciences
- 10 molecules
- 10 scientific papers. series d. animal science
- 9 journal of food science
- 8 animal science journal nihon chikusan gakkaiho
- 8 animal science papers & reports
- 8 dairy
- 8 journal of food biochemistry
- 8 journal of microbiology, biotechnology & food sciences
- 8 plos one
- 8 transactions of the chinese society of agricultural engineering
- 7 food reviews international
- 7 journal of nutrition
- 6 alexandria journal of veterinary sciences
- 6 archives animal breeding / archiv tierzucht
- 6 bulgarian journal of agricultural science
- 6 european journal of lipid science & technology
- 6 journal of agricultural science & technology
- 5 scientific reports
- 5 transplantation proceedings
- 4 acta universitatis agriculturae et silviculturae mendelianae brunensis
- 4 agricultural reviews
- 4 avances en investigacion agropecuaria
- 4 journal of applied microbiology
- 3 journal of texture studies
- 1 biblioteca digital de teses e dissertacoes da ufg
- 1 ufg
- 1 universidade federal de goias