Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Barbagallo, Riccardo N."'
Innovative trends and strategies for the integral valorization of products in the beer supply chain.
Autor:
Barbagallo, Riccardo N.1 (AUTHOR), Rutigliano, Chiara A.C.1 (AUTHOR), Rizzo, Valeria2 (AUTHOR), Muratore, Giuseppe1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 3, p1-20. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2016 71:196-201
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2012 49(2):217-220
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2012 49(2):192-196
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology November 2012 73:107-114
Autor:
Scuderi, Domenica, Restuccia, Cristina, Chisari, Marco, Barbagallo, Riccardo N., Caggia, Cinzia, Giuffrida, Francesco
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2011 59(2):132-137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ingallinera, Barbara, Barbagallo, Riccardo N. *, Spagna, Giovanni *, Palmeri, Rosa, Todaro, Aldo
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2005 36(2):258-263
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2004 35(1):58-66