Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Barbados gooseberry"'
Autor:
Thiago Teixeira Costa, Thaynara Regina de Souza Costa, Daniela Batista de Castro, Thiago de Melo Costa Pereira, Hildegardo Seibert França
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 67 (2024)
Abstract Pereskia aculeata, Miller is a Cactaceae originally from the American continent, and despite its notable nutritional value, this species is little consumed as food. The aim was a comparison between two techniques: saline extraction and alkal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81e87a1ad9ab4b10900d26d446857495
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonio Henrique de Souza, Henrique de Oliveira Prata Mendonça, Ana Cardoso Clemente Filha Ferreira de Paula, Rodinei Augusti, Camila Argenta Fante, Júlio Onésio Ferreira Melo, Lanamar de Almeida Carlos
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 13, p 4276 (2022)
This study evaluated the physicochemical characteristics and the production of bioactive compounds of Pereskia aculeata Mill. at different harvest times. Here, we performed a qualitative evaluation of the chemical profile by paper spray mass spectrom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc91ee5a71d44586a2684601839a5454
Autor:
Josemar Gonçalves de Oliveira Filho, Michelle Monteiro Lira, Tainara Leal de Sousa, Stéphani Borges Campos, Ailton Cesar Lemes, Mariana Buranelo Egea
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 1, Iss , Pp 100012- (2021)
The profile of consumers has changed over the years, and the number of people who have adhered to the vegan and vegetarian lifestyle, focused on the consumption, and use of plant-based products, has increased considerably including the use of product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e1eec54010047039f916454b1df2d2a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reginaldo Rodrigues de Andrade, João Antônio Galbiatti, Carla Regina Amorim dos Anjos Queiroz, Luiz Carlos Pavani
Publikováno v:
Revista Agrogeoambiental, Vol 11, Iss 2 (2019)
The Pereskia aculeata Mill. plant, known in Brazil as Ora-pro-nobis, is a non-conventional vegetable with high leaf protein content, however studies on the crop system of this leaf vegetable are scarce. Therefore, the objective of the present work wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49415b95d026437cb46d99fcefe21256
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.