Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Barbé, Vincent"'
Autor:
Gründeman, Elmer L., Barbé, Vincent, de Velasco, Andrés Martínez, Roth, Charlaine, Collombon, Mathieu, Krauth, Julian J., Dreissen, Laura S., Taïeb, Richard, Eikema, Kjeld S. E.
Precision laser spectroscopy in the extreme ultraviolet of the 1S-2S two-photon transition in singly-ionized helium is a promising route for tests of fundamental physics. We demonstrate laser excitation of this transition in an atomic beam of $^3$He,
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2308.13271
Autor:
Borkowski, Mateusz, Reichsöllner, Lukas, Thekkeppatt, Premjith, Barbé, Vincent, van Roon, Tijs, van Druten, Klaasjan, Schreck, Florian
Publikováno v:
Rev Sci Instrum 94, 073202 (2023)
Feshbach association of ultracold molecules using narrow resonances requires exquisite control of the applied magnetic field. Here we present a magnetic field control system to deliver magnetic fields of over 1000 G with ppm-level precision integrate
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2303.13682
Autor:
Ciamei, Alessio, Szczepkowski, Jacek, Bayerle, Alex, Barbé, Vincent, Reichsöllner, Lukas, Tzanova, Slava M., Chen, Chun-Chia, Pasquiou, Benjamin, Grochola, Anna, Kowalczyk, Pawel, Jastrzebski, Wlodzimierz, Schreck, Florian
Publikováno v:
Phys. Chem. Chem. Phys. 20, 26221 (2018)
We report on spectroscopic studies of hot and ultracold RbSr molecules, and combine the results in an analysis that allows us to fit a potential energy curve (PEC) for the X(1)$^2\Sigma^+$ ground state bridging the short-to-long-range domains. The ul
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1806.08586
Autor:
Barbé, Vincent, Ciamei, Alessio, Pasquiou, Benjamin, Reichsöllner, Lukas, Schreck, Florian, Żuchowski, Piotr S., Hutson, Jeremy M.
Publikováno v:
Nature Physics 14, 881 (2018)
Magnetic Feshbach resonances are an invaluable tool for controlling ultracold atoms and molecules. They can be used to tune atomic interactions and have been used extensively to explore few- and many-body phenomena. They can also be used for magnetoa
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1710.03093
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2019 93:120-130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ciamei, Alessio, Szczepkowski, Jacek, Bayerle, Alex, Barbé, Vincent, Reichsöllner, Lukas, Tzanova, Slava M., Chen, Chun-Chia, Pasquiou, Benjamin, Grochola, Anna, Kowalczyk, Pawel, Jastrzebski, Wlodzimierz, Schreck, Florian
Publikováno v:
Physical Chemistry Chemical Physics (PCCP); 11/7/2018, Vol. 20 Issue 41, p26221-26240, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.