Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"Baranowska, Hanna Maria"'
Autor:
Ostrowska-Ligęza Ewa, Cichocki Wojciech, Baranowska Hanna Maria, Kowalczewski Przemysław Łukasz
Publikováno v:
Reviews on Advanced Materials Science, Vol 63, Iss 1, Pp pp. 287-295 (2024)
The aim of this study was to develop yeast-based microcapsules (YBMCs) containing vegetable oil blends with n3/n6 fatty acids in a ratio of 5:1. The oil blends, as well as YBMCs with these oils, were analyzed in nitrogen and oxygen. The shape and cou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3446e1d4070245e980de822174eec692
Autor:
Kamińska Wiktoria, Cichocki Wojciech, Baranowska Hanna Maria, Walkowiak Katarzyna, Kmiecik Dominik, Kowalczewski Przemysław Łukasz
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 21, Iss 1, Pp 1627-73 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ea1064f6d8e4ca2a0b92207c545ae86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Smułek, Wojciech, Grząbka-Zasadzińska, Aleksandra, Kilian, Aleksandra, Ciesielczyk, Filip, Borysiak, Sławomir, Baranowska, Hanna Maria, Walkowiak, Katarzyna, Kaczorek, Ewa, Jarzębski, Maciej
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jarzębski, Maciej, Smułek, Wojciech, Baranowska, Hanna Maria, Masewicz, Łukasz, Kobus-Cisowska, Joanna, Ligaj, Marta, Kaczorek, Ewa
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2020 104
Autor:
Jarzębski, Maciej, Smułek, Wojciech, Siejak, Przemysław, Kobus-Cisowska, Joanna, Pieczyrak, Danuta, Baranowska, Hanna Maria, Jakubowicz, Jarosław, Sopata, Mateusz, Białopiotrowicz, Tomasz, Kaczorek, Ewa
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2019 97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 4, Iss 1, Pp 426-430 (2019)
Potato juice is a by-product in the production of starch from potato tubers. However, published studies indicate that it is a source of bioactive compounds with antioxidant and anti-inflammatory effects. The use of health-promoting additives may, how
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1f2dc9f7a774f1a8e94c31463fd5824