Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Baranets SV"'
Autor:
Roshchyna Alena V., Grigorieva Rosa Z., Baranets Svetlana Yu., Davydenko Natalia I., Kurakin Mikhail S.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 3, Pp 439-449 (2020)
Introduction. Shock freezing is widely used in food industry. However, it is not popular with public catering enterprises that produce their own bread and bakery products. Many businesses prefer to use ready-made frozen semi-finished products, rather
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56086d5be0ed4dc595809f4990ba40b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vestnik khirurgii imeni I. I. Grekova [Vestn Khir Im I I Grek] 1995; Vol. 154 (3), pp. 79.