Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Baranauskienė, Renata"'
Autor:
Jovaišaitė, Jovita, Jūrienė, Laura, Pukalskas, Audrius, Baranauskienė, Renata, Ragažinskienė, Ona, Venskutonis, Petras Rimantas
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids April 2024 206
Publikováno v:
In Food Research International October 2022 160
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2021 348
Autor:
Bendif, Hamdi, Adouni, Khaoula, Miara, Mohamed Djamel, Baranauskienė, Renata, Kraujalis, Paulius, Venskutonis, Petras Rimantas, Nabavi, Seyed Mohammad, Maggi, Filippo
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2018 260:289-298
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids September 2015 104:291-300
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids March 2014 87:93-103
Juodieji serbentai (Ribes nigrum L.) yra plačiai auginamas vaiskrūmis visame pasaulyje, ypač vertinamas dėl vertingų ir unikalų skonį turinčių uogų bei įvairių biologiškai aktyvių sudedamųjų dalių, tokių kaip askorbo rūgštis, anto
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3368::a985d63cb4e4a7e79d0ea8f0f9704990
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAPDB130383272&prefLang=en_US
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAPDB130383272&prefLang=en_US
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Comparison of composition of volatile compounds in ten Salvia species isolated by different methods.
Autor:
Šulniūtė, Vaida1, Baranauskienė, Renata1, Ragažinskienė, Ona2, Venskutonis, Petras Rimantas1 rimas.venskutonis@ktu.lt
Publikováno v:
Flavour & Fragrance Journal. Jul2017, Vol. 32 Issue 4, p254-264. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.