Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Barage, M."'
Publikováno v:
Agronomie Africaine; Vol 30, No 1 (2018); 29-44
Les rendements de deux espèces de cultures maraîchères, à savoir le gombo (Abelmoschus esculentus) et le concombre (Cucumis sativus) ont été évalués selon quatre systèmes d’irrigation sur les sites maraîchers de Bougoum, à l’Ouest du N
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tropicultura; Oct-Dec2012, Vol. 30 Issue 4, p209-215, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dan-Badjo, A. T., Guero, Y., Lamso, N. D., Barage, M., Balla, A., Thibault Sterckeman, Evarria, G. E., Feidt, C.
Publikováno v:
ResearcherID
Journal of Applied Biosciences
Journal of Applied Biosciences, Elewa, 2013, 67, pp.5326-5335
Journal of Applied Biosciences
Journal of Applied Biosciences, Elewa, 2013, 67, pp.5326-5335
National audience; Objectives: Located in the city center and surrounded by many metal pollution sources, Gounti Yena valley is an important area of vegetable crops in Niamey. This study aims to determine the trace metals concentrations of plants gro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::217a17d95a1e217b8aeb072b86d2ffb6
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=CABI&KeyUT=CABI:20133323750&KeyUID=CABI:20133323750
http://gateway.webofknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=ORCID&SrcApp=OrcidOrg&DestLinkType=FullRecord&DestApp=CABI&KeyUT=CABI:20133323750&KeyUID=CABI:20133323750
Autor:
Balla, A., Baragé, M.
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 24, Iss 1, Pp 39-44 (2006)
Influence of Variety, Storage Time and Natron Percentage on the Cooking Time of Cowpea Vigna unguiculata Seed. The present study is focussed on the influence of the variety, the time of storage and the natron percentage on the cooking time of cowpea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4e4eeef292a465faad2c1c3e07f4c8e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.