Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Barad, Alexa"'
Autor:
Barad, Alexa, Guillet, Ronnie, Pressman, Eva K, Katzman, Philip J, Ganz, Tomas, Nemeth, Elizabeta, O’Brien, Kimberly O
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition January 2024 119(1):76-86
Autor:
Delaney, Katherine M, Barad, Alexa, Castillo, Luisa F, Hasund, Chloe M, Guillet, Ronnie, Pressman, Eva K, Katzman, Philip J, Ganz, Tomas, Nemeth, Elizabeta, O’Brien, Kimberly O
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition May 2023
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kang, Wanhui, Barad, Alexa, Clark, Andrew G, Wang, Yiqin, Lin, Xu, Gu, Zhenglong, O'Brien, Kimberly O *
Publikováno v:
In Advances in Nutrition September 2021 12(5):1838-1853
Autor:
Barad, Alexa, Cartledge, Abigail, Gemmill, Kelsey, Misner, Nicole M., Santiago, Christina E., Yavelow, Michelle, Langkamp-Henken, Bobbi
Publikováno v:
In Journal of Nutrition Education and Behavior June 2019 51(6):758-762
Autor:
Archundia-Herrera, M. Carolina, Nunes, Fernanda Espinosa, Thomas, Anna, Haller, Chloe, Barrios, Isabella De Dominicis, Clements, Taylor, Stretch, Kendyl, Barad, Alexa, O'Brien, Kimberly, Bell, Rhonda
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2023 7 Supplement 1
Autor:
Barad, Alexa, Wang, Yiqin, Xu, Yaqin, Bird, Sara, Pressman, Eva, Gu, Zhenglong, Clark, Andrew, O'Brien, Kimberly
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2023 7 Supplement 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barad, Alexa, Guillet, Ronnie, Pressman, Eva, Ganz, Tomas, Nemeth, Elizabeta, O’Brien, Kimberly
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2022 6 Supplement 1:622-622
Autor:
Barad, Alexa, Guillet, Ronnie, Pressman, Eva, Katzman, Philip, Darrah, Thomas, Miller, Richard, O’Brien, Kimberly
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2021 5 Supplement 2:715-715