Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Bar, Yael"'
Autor:
Bar, Yael, Bar, Kfir, Feldman, Didi, Dror, Judith Ben, Shahoha, Meishar, Lerner, Shir, Shachar, Shlomit Strulov, Weiss-Meilik, Ahuva, Dershowitz, Nachum, Wolf, Ido, Sonnenblick, Amir
Publikováno v:
In The Breast October 2024 77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bar, Yael.
Publikováno v:
24 page preview (Proquest Direct (Res))
Thesis (Ph.D)--Yeshiva University, New York, 1999 (facsimile).
Externí odkaz:
http://proquest.umi.com/dissertations/preview/9919382
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dawson, Deirdre R., Bar, Yael, Ajwani, Fatim, Rotenberg, Shlomit, Atlas, Barbara, Ricupero, Maria, Greewood, Carol, Parrott, Matthew D.
Publikováno v:
Frontiers in Rehabilitation Sciences. 3
This paper describes an exploratory study developing the Baycrest Brain-healthy Eating Approach (BBEA). Poor diet is a modifiable risk factor for many health problems including dementia. Mediterranean type diets, high in plant-based foods, rich in po