Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Bao Long H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thi Nhu Quynh Le, Yen Vy Do, Ngoc Quy Nguyen, Thi Yen Nhi Tran, Bao Long Huynh, Long Giang Bach, Bui Thi Thu Thao, Tan Phat Dao
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101062- (2024)
Innovations for product preservation have attracted interest as they may increase the shelf-life of items when stored properly. In this study, the effects of various storage conditions, including four types of packaging (paper packaging, paper combin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9be3323a8f824489ac24260b4de33fdb
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.