Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Banwo, K."'
Publikováno v:
In LWT July 2020 129
Publikováno v:
In LWT January 2020 118
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2018 111:514-525
Genetic diversity of Lactobacillus plantarum strains from some indigenous fermented foods in Nigeria
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 1 September 2017 82:199-206
Autor:
Ogunsakin, A.O., Vanajakshi, V., Anu-Appaiah, K.A., Vijayendra, S.V.N., Walde, S.G., Banwo, K., Sanni, A.I., Prabhasankar, P.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 1 September 2017 82:326-334
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 35, No 2 (2017); 83-93
Koko is a traditional fermented cereal gruel made from millet. Nixtamalisation is a traditional process by which cereals are cooked and steeped in lime. The microbiological and physicochemical changes of the millet used for koko production under diff
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.