Zobrazeno 1 - 10
of 213
pro vyhledávání: '"Bannikova, Anna"'
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre July 2020 23
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 3, Pp 460-469 (2020)
Introduction. Bioactive compounds are a very popular topic of modern food science, especially when it concerns obtaining polyphenols from cereals. The antiradical, antioxidant, and anti-inflammatory properties of these ingredients allow them to inhib
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7b32540827d456a8cd13c655aecf43f
Autor:
BANNIKOVA, Anna Andreevna1 hylomys@mail.ru, LISENKOVA, Alexandra Andreevna1, SOLUVYEVA, Evgeniya Nikolaevna2, ABRAMOV, Alexei Vladimirovich3, SHEFTEL, Boris Ilyich4, KRYŠTUFEK, Boris5, LEBEDEV, Vladimir Svyatoslavovich2
Publikováno v:
Hystrix: The Italian Journal of Mammalogy. 2023, Vol. 34 Issue 1, p33-38. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2016 53:104-114
Preservation of oleic acid entrapped in a condensed matrix of high-methoxy pectin with glucose syrup
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2016 53:284-292
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2016 53:115-124
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2016 53:293-302
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2016 52:811-819
Autor:
Lebedev, Vladimir S., Mirzoyan, Daniil A., Shenbrot, Georgy I., Solovyeva, Evgeniya N., Bogatyreva, Varvara Yu., Lisenkova, Alexandra A., Undrakhbayar, Enkhbat, Sukhchuluun, Gansukh, Rogovin, Konstantin A., Surov, Alexei V., Bannikova, Anna A.
Publikováno v:
Diversity (14242818); Nov2023, Vol. 15 Issue 11, p1114, 18p