Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Banigo, EOI"'
Publikováno v:
International Journal of Tropical Agriculture and Food Systems; Vol 2, No 1 (2008); 77-82
No Abstract.International Journal of Tropical Agriculture and Food Systems Vol. 2 (1) 2008: pp. 77-82
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 24, No 1 (2006); 61-72
No Abstract. Nigerian Food Journal Vol. 24(1) 2006: 61-72
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 24, No 1 (2006); 123-126
No Abstract. Nigerian Food Journal Vol. 24(1) 2006: 123-126
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 23, No 1 (2005); 133-138
Some physical and chemical changes in velvet tamarind (Dialium guineense wild) fruits during development (5th to 11th week), maturation (11th to 13th week) and ripening (13th to 17th week) were studied. The properties investigated during these period
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Princewill Ogbuewu, Ifeanyichukwu, Modisaojang-Mojanaga, Morwaledi Morategi Cornelia, Mokolopi, Baitsholetsi Gloria, Mbajiorgu, Christian Anayo
Publikováno v:
Open Agriculture; Jan2023, Vol. 8 Issue 1, p1-8, 8p, 6 Charts
Publikováno v:
Food & Environment Safety. 2018, Vol. 17 Issue 4, p372-384. 13p.
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Aug2005, Vol. 56 Issue 5, p315-326. 12p.
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Nov2003, Vol. 54 Issue 6, p437. 9p.
Publikováno v:
International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture; Mar2019, Vol. 8 Issue 1, p37-45, 9p