Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Baniel, Alain"'
Autor:
Boulier, Audrey, Denis, Sylvain, Henry, Gwénaële, Guérin, Sylvie, Alric, Monique, Meunier, Nathalie, Blot, Adeline, Pereira, Bruno, Malpuech-Brugere, Corinne, Remond, Didier, Boirie, Yves, Baniel, Alain, Richard, Ruddy, Dupont, Didier, Boudry, Gaëlle
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2023 415
Autor:
Atallah, Nathalie, Gaudichon, Claire, Boulier, Audrey, Baniel, Alain, Cudennec, Benoit, Deracinois, Barbara, Ravallec, Rozenn, Flahaut, Christophe, Azzout-Marniche, Dalila, Khodorova, Nadezda, Chapelais, Martin, Calvez, Juliane
Publikováno v:
In Food Research International July 2023 169
Autor:
Abdallah, Marwan, Azevedo-Scudeller, Luisa, Sun, Wenqian, Descamps, Amandine, Gourdin, Pierre, Hiolle, Manon, Baniel, Alain, Lesur, Céline, Delaplace, Guillaume
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing January 2023 137:45-55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition July 2023 7 Supplement 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deracinois, Barbara, Matéos, Aurélie, Romelard, Audrey, Boulier, Audrey, Auger, Julie, Baniel, Alain, Ravallec, Rozenn, Flahaut, Christophe
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2134, p 2134 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 9
Foods, 2021, 10 (9), pp.2134. ⟨10.3390/foods10092134⟩
Foods
Volume 10
Issue 9
Foods, 2021, 10 (9), pp.2134. ⟨10.3390/foods10092134⟩
International audience; The identification of phosphopeptides is currently a challenge when they are part of a complex matrix of peptides, such as a milk protein enzymatic hydrolysate. This challenge increases with both the number of phosphorylation
Autor:
Daher, Dahlia, Deracinois, Barbara, Courcoux, Philippe, Baniel, Alain, Chollet, Sylvie, Froidevaux, Rénato, Flahaut, Christophe
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 1312, p 1312 (2021)
Foods
Foods, 2021, 10 (6), pp.1312. ⟨10.3390/foods10061312⟩
Volume 10
Issue 6
Foods
Foods, 2021, 10 (6), pp.1312. ⟨10.3390/foods10061312⟩
Volume 10
Issue 6
International audience; Protein hydrolysates are, in general, mixtures of amino acids and small peptides able to supply the body with the constituent elements of proteins in a directly assimilable form. They are therefore characterised as products wi