Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Bambace, Maria Florencia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buljubašić, Ena1 (AUTHOR), Bambace, Maria Florencia1 (AUTHOR), Christensen, Mie Henriette Løve1 (AUTHOR), Ng, Ker‐Sin1 (AUTHOR), Huertas‐Díaz, Lucía1 (AUTHOR), Sundekilde, Ulrik2 (AUTHOR), Marietou, Angeliki1 (AUTHOR), Schwab, Clarissa1 (AUTHOR) schwab@bce.au.dk
Publikováno v:
Microbial Biotechnology. Feb2024, Vol. 17 Issue 2, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bambace, Maria Florencia1,2 (AUTHOR) mfbambace@gmail.com, Moreira, Maria del Rosario1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Apr2022, Vol. 42 Issue 2, p1-6. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ej Efternavn, N K S, Bambace, M F & Schwab, C 2023, ' Microbially-produced short chain carboxylic acids are ancient food biopreservatives with complex mode of action ', Current Opinion in Food Science . < https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2214799323000802 >
Short chain carboxylic acids (SCCA) are natural compounds from plants or fermenting microbes that have a long history as natural biopreservatives. This article discusses sources, mode of action and additional compound structures influencing antimicro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::b8c4129b038230cb9570a4d9120fe77e
https://pure.au.dk/portal/da/publications/microbiallyproduced-short-chain-carboxylic-acids-are-ancient-food-biopreservatives-with-complex-mode-of-action(a87667cb-c64e-404d-b8ae-41c6a3484196).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/microbiallyproduced-short-chain-carboxylic-acids-are-ancient-food-biopreservatives-with-complex-mode-of-action(a87667cb-c64e-404d-b8ae-41c6a3484196).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.