Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Balmayor, E R"'
Autor:
Peniche Silva, C J, Müller, S A, Quirk, N, De la Vega, R E, Coenen, M J, Evans, C H, Balmayor, E R, van Griensven, M
Publikováno v:
European cells & materials : eCM 44, 43-55 (2022). doi:10.22203/eCM.v044a03
European Cells & Materials, 44, 43-55. AO Research Institute Davos (ARI)
European Cells & Materials, 44, 43-55. AO Research Institute Davos (ARI)
European cells & materials : eCM 44, 43-55 (2022). doi:10.22203/eCM.v044a03
Published by Univ. of Wales, Aberystwyth, Wales
Published by Univ. of Wales, Aberystwyth, Wales
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De la Vega, RODOLFO E., ATASOY-ZEYBEK, Aysegul, PANOS, JOSEPH A., GRIENSVEN, Martijn VAN, EVANS, CHRISTOPHER H., BALMAYOR, Elizabeth R., De la Vega, R E, Atasoy-Zeybek, A, Panos, J, van Griensven, M, Evans, C H, Balmayor, E R, Vega, Rodolfo DE LA, Panos, Joseph, Evans, Christopher, Balmayor, Elizabeth, VAN Griensven, Martijn
Publikováno v:
Translational Research: The Journal of Laboratory & Clinical Medicine; Oct2021, Vol. 236, p1-16, 16p
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
The effect of α-amylase degradation on the release of gentamicin from starch-conjugated chitosan microparticles was investigated up to 60 days. Scanning electron microscopic observations showed an increase in the porosity and surface roughness of th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::27f7758c327ff0ab82cdb8bdcbc4906b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.