Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"Ballet, N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cayzeele decherf, A., Pelerin, F., Pericolini, Eva, Gabrielli, Elena, Ballet, N., Sabbatini, Samuele, Roselletti, Elena, Perito, Stefano, J. U. S. T. E. N., P., Vecchiarelli, Anna, Troise C., :lim E.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3982::58609c11efdfaa9437a971ce53e321c3
http://hdl.handle.net/11391/1419040
http://hdl.handle.net/11391/1419040
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pericolini, Eva, Gabrielli, Elena, Ballet, N., Sabbatini, Samuele, Roselletti, Elena, Cayzeele Decherf, A., Pèlerin, F., Perito, Stefano, Justen, P., Vecchiarelli, Anna
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::466e549d3568c6209631991b8e38d8a2
https://hdl.handle.net/11380/1120080
https://hdl.handle.net/11380/1120080
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The aim of this paper was to evaluate the capacity of several yeast-based products, derived from baker's and brewer's yeasts, to sequester the mycotoxin ochratoxin A (OTA) and to decrease its rate of absorption and DNA adduct formation in vivo. The e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______101::efeb2719253fe9abbc282bd5b3c3a485
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/314341
https://dspace.library.uu.nl/handle/1874/314341