Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Balev, Desislav"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01004 (2024)
Egg processing, a major source of high-value protein for the food industry, is on the rise. However, it generates significant waste. Utilizing egg by-products, especially technical albumen, offers ways to create value-added products. The aim of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/283c08a5a01b411fa2f315076d739241
Autor:
Dragoev Stefan, Balev Desislav, Vlahova-Vangelova Desislava, Kolev Nikolay, Popova Teodora, Ignatova Maya, Petkov Evgeni
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01001 (2024)
Breeding of chickens is divided in two categories: meat production with focus on the males, and egg production – targeting the females. Culling of male layer-type chickens is a long-standing practice but is now ban some European countries. The dual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fafdf6b444c441dc9de1a6f972be62e1
Autor:
Vlahova-Vangelova, Desislava1, Balev, Desislav1, Kolev, Nikolay1 nkolevphd@gmail.com, Dragoev, Stefan1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2023, Vol. 15 Issue 4, p5-14. 10p.
Autor:
Vlahova-Vangelova, Desislava1, Balev, Desislav1, Kolev, Nikolay1 nik0zzz11@gmail.com, Stoyanov, Velizar2
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Apr-Jun2023, Vol. 22 Issue 2, p217-225. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 45, p 01010 (2022)
The aim of this work was to explore the changes in morphology, pH and color characteristics (L*, a*, b*) in AEF (Acoustic Extra Freezing) frozen fatty duck liver “foie gras” (LA) after 18 months of frozen storage (-18°C). The cooled fattened duc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ac027374b5f455f9e30776e5a34c99a
Autor:
Vlahova-Vangelova, Desislava Borislavova1, Balev, Desislav Kostadinov1 desislava_vangelova@abv.bg, Kolev, Nikolay Delchev1, Dinkova, Rada Hristova2, Stankov, Stanko Stoyanov3
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2022, Vol. 14 Issue 1, p89-97. 9p.