Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Balestri, Gino"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
32
pro vyhledávání:
'"Balestri, Gino"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Effects of different diets on tradizional salami of Nero di Parma Pigs
Autor:
Mani, Danilo
,
Balestri, Gino
,
Pistoia, Alessandro
,
Ferruzzi, Guido
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::99c8fbe9b98850a4a5f55dc7d2706728
http://hdl.handle.net/11568/362673
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Utilizzazione di sottoprodotti del farro e della castagna nell’alimentazione del suino pesante: risultati preliminari
Autor:
Ferruzzi, Guido
,
Mani, Danilo
,
Balestri, Gino
,
Pistoia, Alessandro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::b8ff57ef5821126552a392ba08ff290c
http://hdl.handle.net/11568/362668
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Effects of storage time on technological ovine milk traits
Autor:
Pistoia, Alessandro
,
Casarosa, Laura
,
Poli, Piera
,
Balestri, Gino
,
Bondi, G
,
Mani, Danilo
,
Ferruzzi, Guido
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2ad99bf93f9b8d0e11c583cdae471eb1
http://hdl.handle.net/11568/149702
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Effect of local by-products in the diet of heavy pig on meat quality traits
Autor:
Mani, Danilo
,
Balestri, Gino
,
Pistoia, Alessandro
,
Ferruzzi, Guido
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::98ffa65b6e1a0e19088cb9c5bac053b0
http://hdl.handle.net/11568/148169
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
La biodiversità degli animali di interesse zootecnico della Garfagnana
Autor:
Pistoia, Alessandro
,
Casarosa, Laura
,
Poli, Piera
,
Balestri, Gino
,
Mani, Danilo
,
Bondi, G
,
Ferruzzi, Guido
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::04b88eee8f71fbf7be18c32d6035a350
http://hdl.handle.net/11568/194070
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Indagine preliminare sulla qualità della lana di pecora Garfagnina Bianca
Autor:
Ferruzzi, Guido
,
Balestri, Gino
,
Mani, Danilo
,
Bondi, G
,
Casarosa, Laura
,
Poli, Piera
,
Ronconi, V
,
Canale, Angelo
,
Pistoia, Alessandro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::e4e6ad701d83e9363df1f2473cebb3e6
http://hdl.handle.net/11568/151341
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Caratteristiche nutrizionali di alcuni sottoprodotti della Garfagnana utilizzati nell’alimentazione del suino pesante
Autor:
Ferruzzi, Guido
,
Mani, Danilo
,
Casarosa, Laura
,
Poli, Piera
,
Balestri, Gino
,
Pistoia, Alessandro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::fe532ca5b38fc8ea5d2b72d7ea551bd5
http://hdl.handle.net/11568/194130
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Meat quality traits of heavy pigs for the production of traditional Tuscan salami
Autor:
Mani, Danilo
,
Balestri, Gino
,
Pistoia, Alessandro
,
Casarosa, Laura
,
Poli, Piera
,
Ferruzzi, Guido
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8cc5f582f692a56f0f9f544ec8a4ab5d
http://hdl.handle.net/11568/142358
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Soil degradation by grazing pig in Mediterranean environment
Autor:
Pistoia, Alessandro
,
Balestri, Gino
,
Bondi, G
,
Mani, Danilo
,
Masciandaro, Grazia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::eee8ba5c4ecde2541a2c142bcaf7e46a
http://hdl.handle.net/11568/136735
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Production and environmental aspects of organic pig livestock
Autor:
Pistoia, Alessandro
,
Mani, Danilo
,
Balestri, Gino
,
Poli, Piera
,
Casarosa, Laura
,
Bondi, G
,
Ferruzzi, Guido
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::790d79cf551752c8610b266c340ccb40
http://hdl.handle.net/11568/194173
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
Další »
[4]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
2
Akademické články
1
Časopisy
Předmět
1
beans
1
digestibility
1
germination
1
grassland
1
in vitro digestibility
1
losses
1
pig
1
protein
1
quality
1
ruminant
1
sows
1
tannins
1
treatments
Vydavatel
2
pagepress publ
2
universita degli studi di torino
1
sinergia arti grafiche e visive
Zdroj
29
OpenAIRE
2
Science Citation Index Expanded
1
Supplemental Index
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......