Zobrazeno 1 - 10
of 347
pro vyhledávání: '"Baldoni, L."'
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science, 1999 Jan 01. 13(1), 25-28.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42881977
Autor:
Baldoni, L., De Simone, P., Paganelli, R., Traballoni, L., Elisei, M., Bindi, L., Ducci, J., Carrai, P., Bisá, M., Coletti, L., Petruccelli, S., Masetti, M., Padovan, A., Coscetti, F., Filipponi, F.
Publikováno v:
In Transplantation Proceedings 2008 40(6):1983-1985
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Contreras, C., Mariotti, R., Mousavi, S., Baldoni, L., Guerrero, C., Roka, L., Cultrera, N., Pierantozzi, P., Maestri, D., Gentili, L., Tivani, M., Torres, M.
Publikováno v:
Molecular Biology Reports; Jun2020, Vol. 47 Issue 6, p4345-4355, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarri, V.1, Baldoni, L.2, Porceddu, A.2, Cultrera, N. G. M.2, Contento, A.1, Frediani, M.3, Belaj, A.4, Trujillo, I.5, Cionini, P. G.1 cionini@unipg.it
Publikováno v:
Genome. Dec2006, Vol. 49 Issue 12, p1606-1615. 9p. 7 Charts.
Publikováno v:
Journal of biological chemistry (Online) 291 (2016): 5542–5554. doi:10.1074/jbc.M115.701276
info:cnr-pdr/source/autori:Alagna F., Geu-Flores F., Kries H., Panara F., Baldoni L., O'Connor S.E., Osbourn A./titolo:Identification and characterization of the iridoid synthase involved in the biosynthesis of oleuropein in olive (Olea europaea) fruits/doi:10.1074%2Fjbc.M115.701276/rivista:Journal of biological chemistry (Online)/anno:2016/pagina_da:5542/pagina_a:5554/intervallo_pagine:5542–5554/volume:291
info:cnr-pdr/source/autori:Alagna F., Geu-Flores F., Kries H., Panara F., Baldoni L., O'Connor S.E., Osbourn A./titolo:Identification and characterization of the iridoid synthase involved in the biosynthesis of oleuropein in olive (Olea europaea) fruits/doi:10.1074%2Fjbc.M115.701276/rivista:Journal of biological chemistry (Online)/anno:2016/pagina_da:5542/pagina_a:5554/intervallo_pagine:5542–5554/volume:291
The secoiridoids are the main class of specialized metabolites present in olive (Olea europaea L.) fruit. In particular, the secoiridoid oleuropein strongly influences olive oil quality due to its bitterness, which is a desirable trait. In addition,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::a07ab7aa31050d06dabf0d1f8f87e050
https://doi.org/10.1074/jbc.M115.701276
https://doi.org/10.1074/jbc.M115.701276