Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Baldassari I"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carrella S., Mazza M., Acutis P.L., D'Ambrosio C., Scaloni A., Candiano G., Baldassari I., Galassi E., Gazza L., Pogna N.
Publikováno v:
9th Meeting of the Italian Associacion for Cereal Science and Technology, pp. 778–786, Bergamo (Italy), 2013
info:cnr-pdr/source/autori:Carrella S., Mazza M., Acutis P.L., D'Ambrosio C., Scaloni A., Candiano G., Baldassari I., Galassi E., Gazza L., Pogna N./congresso_nome:9th Meeting of the Italian Associacion for Cereal Science and Technology/congresso_luogo:Bergamo (Italy)/congresso_data:2013/anno:2013/pagina_da:778/pagina_a:786/intervallo_pagine:778–786
info:cnr-pdr/source/autori:Carrella S., Mazza M., Acutis P.L., D'Ambrosio C., Scaloni A., Candiano G., Baldassari I., Galassi E., Gazza L., Pogna N./congresso_nome:9th Meeting of the Italian Associacion for Cereal Science and Technology/congresso_luogo:Bergamo (Italy)/congresso_data:2013/anno:2013/pagina_da:778/pagina_a:786/intervallo_pagine:778–786
Il grano monococco (Triticum monococcum) è oggetto di studio come cereale con ridotta o nulla tossicità per gli individui con intolleranza al glutine. L'analisi elettroforetica A-PAGE e A-PAGE x SDS-PAGE ha mostrato la presenza della gliadina ?-331
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::02acb0029588fb4ea9ead9ee7b106f83
http://www.cnr.it/prodotto/i/275174
http://www.cnr.it/prodotto/i/275174
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.